İNTERAKTİF TESTLER


1)We’re Jane and Rose.This is ………..house.
a)our       
b)my       
c)her       
d)their

2)Are those motorbikes or……………?
a)bikesi   
b)bike       
c)bike’s   
d)bikes

3)Is Mary a teacher or a fireman?
a)Mary is a teacher or a fireman
b)He is a teacher
c)She is teacher
d)He is a fireman

4)What are those?
a)They are cars       
b)They are car
c)Those aren’t cars       
d)Those is cars

5)Is this a cat?
a)No, it is a cat
b)Yes,  it is
c)Yes, they are
d)No, they aren’t

6) A:What is her nationality?
       B:…………….Turkish.
a)She is an   
b)Her is   
c)She is    
d)He is a

7)What colors are oranges?
a)They are brown
b)They are green
c)They are yellow
d)They are orange.

8)…………….many sisters have you got?
a)What       
b)How       
c)Where       
d)Which

9) It is a quarter to five
a)7:30       
b)4:45       
c)5:45       
d)5:15

10)She isn’t tall.
     She is…………..
a)tall       
b)old       
c)young   
d)short



11) They……………my shoes
a)is       
b)am       
c)are       
d)isn’t

12) A:What colour is Turkiye’ flag?
      B:It’s………………………
a)blue       
b)white   
c)red       
d)red and white

(Kedi sandalyenin üzerinde)
13) A: Where is the cat?
B: The cat is ___________ chair.
a)under
b)between
c)on
d)in front of
14) . _________ Ali and Ahmet_______ a schoolbag?
a)Has / got
b)Got
c)Have
d)Have / got

15)………………….doctors.
a)He is        
b)She is   
c)It is       
d)They are

16)My lunch is ………………….12:30
a)in   
b)on   
c)at   
d)from

17)What time is it? (02:15)
a)It’s a quarter past two
b)It’s half past two
c)It’s a quarter to three
d)It’s two o’clock

18)A:What time is your football match?
     B:It’s ………..seven o’clock
a)at    
b)in   
c)on   
d)under

19)Choose the correct sentence

a)That are a boxes
b)These is a box
c)Those are boxes
d)Those are box

20)What time is it? (02:45)
a)It is a quarter past two
b)It is a quarter to two
c)It is a quarter to three
d)It is a quarter past two


REKLAM ALANI



CEVAP ANAHTARI
01    A    11    C       
02    D    12    D       
03    C    13    C       
04    A    14    D       
05    B    15    D       
06    C    16    C       
07    D    17    A       
08    B    18    A       
09    B    19    C       
10    D    20    C       



İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER