İNTERAKTİF TESTLER

1)Her name …………Mary
a)are       
b)is   
c)am   
d)aren’t

2)Musa and I aren’t ten years old…………….are nine years old
a)You       
b)They       
c)We       
d)She

3) My father’s  son is my ………….
 a) brother   
c) sister
b) uncle   
d) aunt

4) A lemon is………………..
a) pink       
c) red
b) yellow       
d) blue

5)…………..doctors
a)He is       
b)She is    
c)It is        
d)They are

6)My lunch is ………….12:30
a)in   
b)on   
c)at   
d)from

7)……………Ayşe……………on exam  tomorrow  ?
A)Has – got                
B)have –  have             
C)have- got           
D) haven’t –gotç

8)What…………you  got  in  your  bag ?
a-has-has    
b-have-has       
c-  has- have        
d- have- have
 
9)There  is  ……..  cheese   in  the  fridge,
   but  there  isn’t   ………   butter.
a)   a  /  any                        
b)  any  /  a   
c) some  / any                   
d)  some / an

10) There  is  ……   chair  in  my  room, but  there 
    aren’t   ……….  armchairs.
a)   a  /  any                          
b)  any  /  a       
c) some  / any                      
d)  some / an


11)
(kedi masanın altında    )
There is a cat …………..the table.
a)on       
b)under       
c)at       
d)in



12)

Resim
(Tabakta 5 elma var)
   
Are there any apples in the bowl ?
a)There isn’t any apple in the bowl.
b)There aren’t any apples in the bowl.
c)Yes, there are some apples in the bowl.
d)Yes, there is some apples in the bowl.

13)She is Sibel. …………….. dress is pink.
a) His            
b)  My       
c)Her       
d) Your

14)Who draws plans for buildings?
a)Engineers       
b)Nurses       
c)Architects       
d)Pilots


15) …………… has got a radio? Jane has.
a)When             
b)What                  
c)Whose           
d)Who

       16) A:  _________ a sister ?
               B: Yes , __________ .

a)     Have you got / I have
b)    What have you got / she hasn’t
c)    Have you got / I haven’t
d)    Has she got / I have
 
17) What …………………………….in your house?
a) have you got          
b) are you               
c) is you                        
d) has you got

18) A) ………………………..you in the living room?
    B) Yes, I ……………………………………
a) Are / am                  
b) Can / can        
c) Have / have            
d) Is / am

19)Tom has got  a camera. He ……………. photo.
A)take       
B)taking       
C)can take       
D)can’t take

20) A: ………………………. bottles of fruit juice are   there in the fridge?
        B: There aren’t  ……………………
A)How many / same           
B)How many / any
C)How much /same           
D)How much / any



   
CEVAP ANAHTARI
01    B    11    B       
02    C    12    C       
03    A    13    C       
04    B    14    A       
05    D    15    D       
06    C    16    A       
07    A    17    A       
08    B    18    A       
09    C    19    C       
10    A    20    B   



İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER