İNTERAKTİF TESTLER

 

1)Suzan :” I can drive a car”

A) She says she can drive a car.           
B) I say I can drive a car.
C) She say I can drive a car.               
D) She say she can drive a car.

2)I can clean ………room by……….
A) my / myself       
B) her / himself   
C) my / ourselves       
D) them / theirselves

3)My teeth feel fine.I don’t have a…………………….
A)bacbache       
B)toothache       
C)stomachache       
D)headache


4) Z      Y
       
  Z is ……………than Y
A)biger           
B)bigger       
C)smaller       
D)small

5)There aren’t ……….people here today.
A)many       
B)any           
C)much       
D)the many

6)Switzerland is ……………….than Britain
A) as small           
B) smallest       
C) more small                   
D) smaller

7)Why …….you come to the cinema yesterday?
A) were       
B) was           
C) can’t        
D) didn’t

8)Handan is the ………………….girl in our class.
A) more beautiful       
B) most beautiful       
C) beautifuler       
D) handsome

9)Mike says: “ I can play basketball.”
Mike says ………………………..
A) he play basbasketball.           
B) he can play basketball.
C) he can play football.           
D) I can play basketball.

10)She says: “ I do my homework”
She says ………………………
A) she can do her homework.           
B) she do my homework.
C) she does her homework.           
D) I do my homework.



11)They say: They play the game themselves.
       They say…………………………………
A) they play the game.           
B) they can play themselves.
C) they play the game.               
D) They play the game themselves.

12) I……………my homework two hours ago
A) didn’t finished       
B) did finished       
C) finished       
D) finish

13)She has to …………………her room.
A) clean           
B) cleaning       
C) cleaned       
D) cleans

14) A:I’d like to buy a skirt, please?
        B:What size do you take, madam?
        A:…………..,please.
A)38       
B)Medium       
C)Black       
D)Smaller one

15) Mary : Jack , there are a lot of red spots on your face ! What’s the matter with you?
Jack  : I’ve got……………….
A) a cold           
B) flue           
C) the measles       
D) a toothache

16) Our  car is …………………..than your car.
A) more handsome       
B) fatter       
C) thinner       
D) more expensive


17)Bill didn’t go to the school yesterday. Because he……………..ill.
A) is           
B) was           
C) were           
D) wasn’t

18) Twins put on their clothes by……………………
A) himself           
B) herself       
C) themselves                   
D) themself

19)There isn’t ……………milk at home. I’m going to buy……………..
A) some / much   
B) any / a few       
C) any / a little    
D) much / many

20)What kind of meal would you like to…………… for dinner?
A) to eating           
B) to eat       
C) eat           
D) eating




CEVAP ANAHTARI
01    A    11    D       
02    A    12    C       
03    B    13    A       
04    C    14    B       
05    A    15    C       
06    D    16    D       
07    D    17    B       
08    B    18    C       
09    B    19    C       
10    C    20    C       



İLKÖĞRETİM TEST

www.testimiz.com

1.  A) B) C) D)
2.  A) B) C) D)
3.  A) B) C) D)
4.  A) B) C) D)
5.  A) B) C) D)
6.  A) B) C) D)
7.  A) B) C) D)
8.  A) B) C) D)
9.  A) B) C) D)
10.A) B) C) D)
11.A) B) C) D)
12.A) B) C) D)
13.A) B) C) D)
14.A) B) C) D)
15.A) B) C) D)
16.A) B) C) D)
17.A) B) C) D)
18.A) B) C) D)
19.A) B) C) D)
20.A) B) C) D)

 DEĞERLENDİR

Hazırlayan: Hamit BİÇER